Duijvelaar Vehicle Auxiliary

 

Wij zijn een producent van voertuig electronica met een bijzondere specialisatie in aanhangwagens. Wij hebben ons tot doel gesteld om het gemak en de beleving die men reeds vele jaren kent in moderne van allerlei technische snufjes voorziene auto’s ook mogelijk te maken voor de aanhangwagen, caravan, paardentrailer of boottrailer. In die hoedanigheid en vanuit die specifieke belangstelling zijn wij dan ook continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde voertuig electronica.

Als een van onze eerste producten hebben wij het mogelijk gemaakt om met uw aanhangwagen gebruik te kunnen maken van LED verlichting zonder storingen en of andere rare bijverschijnselen bij de auto. Is dit niet vanzelfsprekend dan zult u zich wellicht afvragen? Nee helaas niet. De moderne auto’s van nu kennen vele electronisch controle systemen die bijvoorbeeld een signaal geven als de verlichting van de auto of aangekoppelde aanhangwagen niet functioneert. Handig, maar wanneer er gebruik wordt gemaakt van het extreem zuinige en dus weinig stroom verbruikende LED verlichting werken de controle systemen vaak slechts gedeeltelijk of helemaal niet. Met als gevolg dat er een keur van lampen gaan branden op het dashboard van de auto die u waarschuwen dat uw verlichting defect is. In extremere gevallen wordt de gehele toevoer van stroom naar uw aanhangwagen afgesloten met als gevolg dat het helemaal of gedeeltelijk donker blijft waar u toch echt licht gehad had willen hebben.

 

LED verlichting op uw aanhangwagen is in vergelijking met traditionele gloeilampen veel prettiger, veiliger en gebruiksvriendelijker. Immers vaak zijn LED lichten waterdicht, gaan veel langer mee, zijn vrijwel storingsvrij en door de snelle reactie tijd van de LED branden bijvoorbeeld rem en knipperlichten beduidend sneller. Hierdoor wordt achteropkomend verkeer eerder en daardoor beter geïnformeerd, dan bij traditionele gloeilampen. Allemaal voordelen maar wanneer het trekkend voertuig (uw auto) niet met LED lichten kan omgaan betekent een aanhangwagen met LED verlichting voor u alleen maar ellende.

Wij hebben dit opgelost met de DVA - LED Light Processor. Een handig kastje welke u gemakkelijk in uw aanhangwagen kunt monteren. Dit kastje voorzien van een intelligente electronica, communiceert met het CAN Bus systeem van het trekkend voertuig en is zo gemaakt dat in vrijwel alle gevallen de verlichting op de aanhangwagen werkt zoals u dat verwacht, zonder storingen. De DVA LED Light Processor is vrijwel voor iedere LED verlichting te gebruiken en werkt probleemloos bij zeker 95 % van alle auto’s die er op dit moment op de markt zijn. Op dit moment is er slechts 1 voertuig waarbij wij na uitvoerig testen nog geen goed functionerende LED verlichting ervaren: de Mercedes G klasse. Specifiek voor dit voertuig kunnen wij echter wel een andere oplossing aanbieden waarbij wij een probleemloze ervaring garanderen.

HET PROBLEEM:

U heeft last van storingen aan uw LED aanhangerverlichting in combinatie met uw auto, maar uw verlichting doet het prima wanneer deze achter een andere auto gemonteerd is. Dan is er een grote kans dat de betreffende auto waarmee u klachten ervaart niet kan omgaan met de LED verlichting op uw aanhangwagen. Dit is een bekend probleem welke in vele verschillende soorten en maten optreed. Zo kan het zijn dat uw lampen het deels doen maar bijvoorbeeld de mistlamp of achteruitrijlamp niet. Of ze doen het heel even maar vallen daarna ineens helemaal uit. Een andere variant is dat er constante pulse waarneembaar is in de vorm van een lichte maar wel constant aanwezige flikkering. Ook zijn er gevallen bekend waarbij de boordcomputer van de auto met man en macht u probeert te overtuigen dat u zonder verlichting rijdt dan wel met enkele kapotte lampen terwijl alles het prima doet. Bijzonder irritant, en als u op internet zoekt vindt u veel klachten maar geen oplossingen.

DE OPLOSSING:

De LED Light processor van DVA is er in twee types.

  • DVA Light processor standaard, makkelijk te monteren in de hoofdverlichtingskabel van uw aanhangwagen. Deze versie vereist het doorknippen van de kabels en opnieuw aansluiten met de LED Light Processor ertussen.
  • Een DVA Light Processor Plug ´n Play aansluiten op de bestaande stekker van uw aanhangwagen en de stekker van de Light Processor in uw auto stoppen.
  • De DVA LED Light Processor is een intelligent stukje elektronica dat communiceert met het CAN BUS systeem van de auto. Om een lang en technisch verhaal kort te maken: De DVA LED Light Processor vertelt het trekkend voertuig de juiste meetwaardes zodat uw auto gewoon blijft doen wat hij moet doen en niet meer voor niets in de stress schiet. In 99% van de gevallen zijn hiermee alle mogelijke storingen volledig verholpen of zodanig afgenomen dat je over normaal en veilig functioneren kunt spreken. De DVA LED Light Processor behoudt het zuinige karakter van uw LED verlichting en is daarnaast schok- en waterresistent. (niet voor onderdompelen geschikt).

     


Wij hebben na uitvoerig testen van de DVA LED Light Processor op meer dan honderd verschillende automerken en types slechts 1 auto gevonden die nog steeds problemen geeft. Dit betreft de Mercedes G klasse. De oplossing voor de Mercedes G klasse hebben we inmiddels wel gevonden en enkele malen toegepast. Dit is maatwerk en te bestellen via het contactformulier.

Dealer / groothandel webshop

Dealer worden

Dealer
Header 1

Dealer worden van de DVA LED Light Processor?

U bent een aanhangwagen bedrijf of u lost vaak technische problemen op rondom aanhangwagens. Dan kunt u dealer worden van de producten van DVA. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Groothandel
Jane Helf

U bent een groothandelsbedrijf in voertuigtechniek

Speciaal voor groothandels hebben wij als productent diverse mogelijkheden om onze producten te kunnen inkopen en aan uw klanten te kunnen verkopen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Producent

U bent aanhangwagen producent

en wil graag probleemloos LED verlichting op uw voertuig aanbieden?
Speciaal voor aanhangwagen, caravan, paardentrailer, boottrailer etc. e.d. hebben wij de mogelijkheid om de DVA producten als OEM te verkopen en op de door u geproduceerde voertuigen te monteren. Let op, er zijn minimum aantallen van kracht om OEM te kunnen verkopen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Voor al u vragen

Contact gegevens